Нашия Синдикат навърши двадесет години. Какво са двадесет години?

За човешкия живот – една прекрасна възраст,
А за Синдиката – един дълъг и труден път,

път на изграждане и утвърждаване, път пълен с  трудности и огорчения. Преодоляваме трудностите -   и това се случва защото сме заедно, защото вярваме, знаейки че правим добри неща за хората – дали ни своето доверие и подкрепа. Приоритет в дейността на Синдиката е защита на трудовите и социални права на нашите членове, участие в преговори, подписване на колективни трудови договори и споразумения. Заедно с нашите социални партньори участваме активно в обсъждането и изработването на законодателната и нормативна уредба, свързани с В и К системата.

През изминалите двадесет години, Национален браншов синдикат "Водоснабдител” успя да се наложи като най – големия и отговорен Синдикат в системата на В и К в страната и един от най – големите Синдикати в семейството на Конфедерацията на независимите синдикати в България.

На днешния хубав празник, използвам възможността от името на Управителния съвет на Синдиката и лично от мое име да благодаря на всички Вас за доверието и постоянството и от сърце да Ви пожелая много здраве, професионални и лични успехи, упоритост да запазим постигнатото досега и вяра за да продължим напред.

{gallery maxcount=25 rows=5 cols=5 height=70 width=70 counter=0 links=0 alignment=center orientation=horizontal}pics/pic0011{/gallery}


Членовете на КНСБ – с отстъпки в над 1700 обекта в цялата страна


 


НБС ”Водоснабдител”
София 1000,
пл. “Македония” № 1, ет. 6,
офиси № 1 и № 11
Факс: 02/980 40 76
vodosnabditel@knsb-bg.org


Актуално

КНСБ стартира кампанията "Искам още 100 лева към заплатата ми" – вижте откъде да свалите картичката с искканията