Спорт

Покажи брой 
Заглавие Автор Посещения
Честита Баба Марта Написана от denito 581

Подкатегории

  • Десета национална спартакиада
    Брой статии:
    1
  • Осма национална спартакиада

    От 6 до 10 септември 2011 година в курортен комплекс Албена се проведе Осмата национална спартакиада на работещите във В и К сектора. Организатори на спортното събитие бяха Съюза на В и К операторите в Република България, Национален браншов синдикат „Водоснабдител” – КНСБ и Федерация „СИВ”-Подкрепа, съвместно с Българска работническа федерация „Спорт и Здраве”. Спартакиадата бе открита от г-жа Екатерина Захариева  - заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, която поздрави участниците от името на министър Росен Плевнелиев.
    В спартакиадата взеха участие рекорден брой състезатели – над 890 души от 38 В и К дружества, които се състезаваха по 6 вида спорт – мини футбол, дартс, плажен волейбол, тенис на маса, шахмат и теглене на въже.
    След оспорвани състезания, победител в комплексното класиране стана отборът на В и К Варна, втори – отборът на „Софийска вода” АД, а трети - състезателите от В и К Бургас.Наградите на победителите в комплексното класиране бяха връчени от Президента на КНСБ Пламен Димитров.

    Брой статии:
    1
  • Девета национална спартакиада

    От 10 до 14 септември 2012 година в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена се проведе Девета национална спартакиада на работещите във В и К сектора. Организаторите от Съюза на В и К операторите в Република България, Национален браншов синдикат „Водоснабдител” – КНСБ и Федерация „СИВ”-Подкрепа, съвместно с Българска работническа федерация „Спорт и Здраве” събраха на спортното събитие рекорден брой участници – 920 от 38 В и К дружества в страната, които се състезаваха по 6 вида спорт – мини футбол, дартс, плажен волейбол, тенис на маса, шахмат и теглене на въже.

    Спартакиадата бе открита от председателя на Съюза на В и К операторите в България г-н Ангел Престойски.

    След изключително оспорвани състезания, победител в комплексното класиране стана отборът на „Софийска вода” АД, втори се нареди отборът на В и К Варна, а трети - състезателите от В и К Русе. Наградите на победителите в комплексното класиране бяха връчени от Президента на КНСБ Пламен Димитров.

    Брой статии:
    1
  • Единадесета национална спартакиада
    Брой статии:
    1
  • Дванадесета национална спартакиада
    Брой статии:
    2
  • Тринадесета национална спартакиада
    Брой статии:
    1

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
22 МАРТ!

СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА!


 


НБС ”Водоснабдител”
София 1000,
пл. “Македония” № 1, ет. 6,
офиси № 1 и № 11
Факс: 02/980 40 76
vodosnabditel@knsb-bg.org


Актуално

КНСБ стартира кампанията "Искам още 100 лева към заплатата ми" – вижте откъде да свалите картичката с искканията