СКЪПИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

Изминаха 25 години от учредяването на Национален браншов синдикат „Водоснабдител“ през март 1992 година, когато поставихме ново начало.

За тези години Синдиката измина дълъг и труден път , път на изграждане и утвърждаване , път с много трудности и огорчения , но и с не малко направени добри неща за нашите синдикални членове.

През тези години Национален браншов синдикат“Водоснабдител“ успя да се наложи като най – големия и отговорен Синдикат в системата на В и К в страната и един от най – големите синдикати в семейството на Конфедерацията на независимите синдикати в България.

Никога не бива да забравяме че всичко което постигнахме се дължи на нашата упоритост ,борбеност и всеотдайност, на нашето единство и солидарност.

Приоритет в дейността на Синдиката е защита на трудовите, социални и човешки права на нашите членове.

Нашия стремеж беше и продължава да бъде да създаваме условия по пътя на колективното трудово договаряне и промени в законодателството , работещите в системата на Водоснабдяване и канализация да получават достойно възнаграждение за техния труд.

След тези 25 години извървени заедно на днешния ден , използвам възможността от името на Управителния съвет на Синдиката и лично от мое име да благодаря на всички Вас за доверието и постоянството и от сърце да Ви пожелая много здраве, отговорност, упоритост, лични и синдикални успехи за да запазим постигнатото до сега , вяра и надежда за да продължим напред.

 

Благодаря Ви за доверието.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

 

Председател :

/Треперушка Младенова/

Вижте поздравлението като PDF